Archive Press

back

EnTranCe organiseert Barn Talks over energietransitie in Noord-Nederland

EnTranCe organiseert maandelijks terugkerende Barn Talks over de energietransitie in Noord-Nederland. Daarmee worden professionals bij elkaar gebracht, op zoek naar nieuwe ideeën en inzichten over de energietransitie en duurzaamheid. Met de Barn Talks geeft EnTranCe het werkveld een platform om het debat over een van de grootste uitdagingen van onze tijd aan te gaan; de transitie naar een duurzame op schone bronnen gebaseerde energiesamenleving.

Barn Talks zijn verrassende debatten met altijd een hoofdgast met een inspirerend verhaal die het publiek kan meenemen in de debatten en gesprekken. De Barn Talks geven een extra impuls en netwerk voor energieprofessionals en andere geïnteresseerden rondom het thema energie. De debatten beginnen aan het einde van de middag in de Energy Barn op EnTranCe en er wordt afgesloten met een borrel. De Barn Talks worden vanaf 2018 maandelijks georganiseerd.

De volgende Barn Talk vindt plaats op:
10 oktober 2018,  16.00 – 18.00 uur. Deze Barn Talk wordt gevoerd in het Nederlands.

DIRECT AANMELDEN:

BARN TALK

The Trillion Dollar Shift: Hoe bedrijfsleven en overheid kunnen bijdragen aan onze 17 werelddoelen

Marga Hoek

Marga Hoek is al jaren een groot inspirator en initiatiefnemer in het leiden van bedrijven naar een duurzame toekomst. Met haar sterke zakelijke en economische kennis informeert ze bedrijven over alle mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. De dag van de Duurzaamheid is dus een perfecte gelegenheid voor haar Barn Talk op 10 oktober 2018. Ze neemt het publiek mee naar een duurzamere wereld en presenteert op strategisch, tactisch en operationeel niveau hoe je kan verduurzamen. Als geen ander weet zij de verschillende werelden te verbinden en de omslag naar een duurzame economie en samenleving te versnellen.

Opening ZAP Innovatiehal (Zernike Advanced Processing Faciliteit) Na deze Barn Talk volgt de officiële opening van de nieuwe ZAP innovatiehal. De Zernike Advanced Processing (ZAP) faciliteit is een belangrijke partner voor het Kenniscentrum Biobased Economy. Bij ZAP kunnen studenten en (docent-)onderzoekers samen met het bedrijfsleven toegepast onderzoek verrichten door gebruik te maken van biomassa. Meer informatie.

Voor meer informatie over deze lezing, klik hier.

Twitter

More tweets