Archive Press

back

EnTranCe organiseert Barn Talks over energietransitie in Noord-Nederland

EnTranCe organiseert maandelijks terugkerende Barn Talks over de energietransitie in Noord-Nederland. Daarmee worden professionals bij elkaar gebracht, op zoek naar nieuwe ideeën en inzichten over de energietransitie en duurzaamheid. Met de Barn Talks geeft EnTranCe het werkveld een platform om het debat over een van de grootste uitdagingen van onze tijd aan te gaan; de transitie naar een duurzame op schone bronnen gebaseerde energiesamenleving.

Barn Talks zijn verrassende debatten met altijd een hoofdgast met een inspirerend verhaal die het publiek kan meenemen in de debatten en gesprekken. De Barn Talks geven een extra impuls en netwerk voor energieprofessionals en andere geïnteresseerden rondom het thema energie. De debatten beginnen aan het einde van de middag in de Energy Barn op EnTranCe en er wordt afgesloten met een borrel. De Barn Talks worden vanaf 2018 maandelijks georganiseerd.

De volgende Barn Talk vindt plaats op:
6 juni 2018,  16.00 – 18.00 uur. Deze Barn Talk wordt gevoerd in het Nederlands.

DIRECT AANMELDEN:

BARN TALK #5

Hoe twijfelbrigades klimaatbeleid en de energietransitie vertragen

Jan Paul van Soest

Wetenschappelijk gezien is het helder: de aarde warmt open dat komt door de mens. Niettemin hebben twijfelbrigades met succes klimaatbeleid weten uit te stellen door de klimaatwetenschap stelselmatig te ondermijnen. In deze Barn Talk stelt Jan Paul van Soest het publiek de vraag hoe we verder komen in de energietransitie. Op woensdag 6 juni 2018 is de Barn Talk in de Energy Barn en legt van Soest de vinger op de zere plek. Doen voorstanders van de energietransitie het eigenlijk wel beter?

Voor meer informatie over deze lezing, klik hier.

Twitter

More tweets